ITSS-CREATION SYMBOOL WAARDEREN

Ghislain Janssen | In De Oase

Een aantal jaren geleden ben ik door een symbolenexpositie bij Terreel in Eindhoven in aanraking gekomen met de adembenemende creativiteit van Hadewijch. Daarom heb ik haar twee jaar geleden gevraagd om een symbool op canvas voor mijn praktijk te maken. (Geen logo!) Dat was erg spannend omdat je carte blanche moet geven. Maar ik had zo’n goed gevoel bij alle creaties die ik tot dan toe al had gezien, dat ik haar zonder te twijfelen de opdracht heb gegeven. En het resultaat was boven verwachting! Zo passend, zo gedetailleerd, zo … adembenemend mooi. Zelfs als ik nu aan het symbool denk krijg ik nog steeds een glimlach van oor tot oor!

Dit jaar werd het tijd om het logo van mijn praktijk te vernieuwen/professionaliseren. Voor mij was het vanzelfsprekend om ook die opdracht aan Hadewijch te gunnen. En weer heeft ze me in positieve zin verrast met een krachtig en stralend logo dat zo goed past bij mijn praktijk en mij. Ik blijf kijken, ontdekken en genieten! Hadewijch heeft ook een aantal gerelateerde producten gemaakt zoals banners, visitekaartjes en natuurlijk een gestileerde versie van het logo, waardoor ik mijn praktijk heel herkenbaar kan neerzetten in al mijn communicaties. Het voelt als een wedergeboorte voor mijn praktijk!

 

Ilse Strobbe | De Roosbloem

Het laten maken van een persoonlijk symbool als logo voor mijn praktijk was een ganse reis. ITTS creations was hiervoor het perfecte reisbureau!
Hadewijch is een bezielde reisgids. Ze creëert volledig intuïtief met een feilloos vertrouwen, ook wanneer ik twijfelde bleef zij de rots waarin ze ruimte liet voor mijn proces.
Haar inlevingsvermogen overstijgt het persoonlijke. Door het ontvangen van mijn eigen logo leerde ik nieuwe dingen over mezelf.
Het versterkt de energie van het werk dat ik doe en ondersteunt mezelf in het transformeren van mijn onzekerheden. Het is een bekrachtiging en fundament.
Wat Hadewijch doet is magisch en de ware boodschap of essentie in het symbool werd mij beetje bij beetje onthuld.
Zoals ik reeds zei: “Het is een prachtige ontdekkingsreis”! Het was voor mij de spreekwoordelijke schop onder de kont om te gaan…
Aansluitend maakte Hadewijch ook nog een website, visitekaartjes, geschenkbon etc. : samen een totaalconcept dat draadloos aansluit op mijn verlangen en behoeften.
Ik leerde om zelf te doen waar ik goed in ben en datgene uit te besteden waar anderen goed in zijn.
Het perfecte geschenk voor mij en mijn praktijk.

Bedankt Hadewijch!

 

Suzanne Kuit:

Hoe sterk het gevoel ook was om mijn trouwringen te laten transformeren naar een symbool, het was zo spannend om mijn ideeën los te laten en het over te laten aan wat bij Hadewijch aan inspiratie door zou komen. Vanaf het eerste moment dat ik het beeld zag en later het werkelijke sieraad ben ik zo onder de indruk en ontroerd. Het is zo kloppend in alle details, het komt zo diep binnen. Het blijft me verwonderen. Meteen was helder dat dit ook het logo van mijn praktijk Bayarmaa moest zijn. Zielswerk met een Zielslogo. Super Hadewijch. Bedankt voor je bijzondere afstemming en werk.

 

Annemarie van der Grift:

Vorig jaar liet ik mij inschrijven bij KvK. Ik wilde toen al een logo voor mijn eigen bedrijf maken en ben toen zelf aan de slag gegaan. Echter ben ik niet zo creatief, althans kan ik het niet goed op papier zetten zoals ik het in mijn hoofd heb. Het liep op niets uit en heb het er toen bij gelaten want ik wist dat er een beter moment zou komen en dat ik hulp zou krijgen. Dit jaar deed ik een oproep op FB voor iemand die mijn logo zou kunnen ontwerpen. Ik werd door iemand gewezen op Hadewijch. Haar website en werkwijze sprak mij direct aan. Heb een ontwerp laten maken bij haar en het klopte direct! Zij weet écht op zielsniveau wat bij jou past. Wat jouw zielssymbool is. Ik wist al dat het zo zou worden zoals het is geworden. Ik moest het alleen nog fysiek zien te maken. Dat heeft Hadewijch voor mij gedaan.

Waarvoor mijn dank.

 

Angela:

Woorden doen tekort aan het prachtige cadeau wat ik van Hadewijch heb mogen ontvangen. Kijk, ervaar en voel……………..zij is verbonden met de engelen en zet hun boodschappen om in helende beelden, vormen en kleuren. Ga zo door lieve Engel.

Alle liefs voor jou xxx

 

Danielle Hooymeijer:

Ik was al een tijdje op zoek naar een logo voor mijn Kinderpraktijk maar iedere lukte het niet om deze te (laten) ontwerpen. Totdat Hadewijch op mijn pad kwam. Er was vanaf het eerste mailcontact en telefoontje een klik. Eindelijk had ik iemand gevonden die bij mij past en die voelt hoe ik het wil. Ze is intuitief aan de slag gegaan voor mij en ze kwam met een prachtig zielsymbool op de proppen. Samen zijn we verder gegaan met ontwerpen en in plaats van 1 zijn 2 logo’s ontstaan. Zowel de Kinderpraktijk als Praktijk ViaDaan zijn in een nieuw jasje gestoken.

Dank je wel Hadewijch , voor alles.

 

Chris van Oosterwijk:

Ik heb geen woorden als ik mijn logo voor het eerst zie, ik val helemaal stil:
dit ben ik! Mijn ziel gevat in een symbool! Dit zegt alles over Hadewijch; zuiver en in verbinding met de bron.

 

Fabienne De Groote | De Maansikkel

Zoekend naar hernieuwde verbinding.
Met mezelf, mijn moeder, mijn grootmoeder…
Zielsverbinding.
Een symbool alles vertellend, deel van mij.
Hadewijch je vroeg of ik kon loslaten aan hoe het er zou moeten uitzien.
En ja dat kon ik, anders zou het nooit kunnen ontstaan zoals het nu ontstaan is.
Dank je wel vanuit mijn hart. Ik kijk al uit naar het website project.

Liefs,
Fabienne

Lieneke Koornstra | de Doelder:

Mijn website, visitekaartjes en ook het logo van SuperVisionair waren aan vernieuwing toe. Daarvoor heb ik aangeklopt bij Hadewijch. Zij verstaat de kunst om af te stemmen op wat de klant wil, waarbij het van belang is dat de klant zich op zijn beurt openstelt voor haar inbreng. Vanuit die wisselwerking komt Hadewijch tot een creatie die past en die tevens alle verwachtingen overtreft.
Hadewijch kan schitterende sieraden maken waarbij ze werkt met een combinatie van zilver, goud, titaan en door haar zelf geslepen edelstenen. Maar je bent bij haar dus ook aan een prima adres voor het ontwerp van een logo, visitekaartjes en de kaft voor een boek. Temeer omdat zij niet vastzit aan een bepaalde stijl. Zij weet zich zeker te onderscheiden als mens met een fijn gevoel voor symboliek, emotie en spiritualiteit. Maar het is illustratief voor haar veelzijdigheid dat zij evengoed prima in staat is om een zakelijk ontwerp neer te zetten.

 

Janine Heussen Hinskens:

Zo bijzonder hoe Hadewijch de energie van mijn ziel en mijn bedrijf in een zielsymbool heeft vertaald. Ik vind het prachtig. En alle details kloppen en zijn voelbaar. Hadewijch werkt vanuit haar ziel, zuiver en liefdevol.  De energie achter het symbool is voor mij ook zo goed voelbaar en tastbaar. Een dierbaar cadeau ook voor mijn ziel.

 

Elly Bakker | Gekroond in Blauw

Met Hadewijch Gerlof bent u bij HET JUISTE adres voor een prachtig vormgegeven boekomslag, sieraad of website. Een magisch proces. Intuïtief, invoelend en soms met een knipoog weet zij als geen ander hierin uw eigenheid naar voren te brengen. Kortom een aanrader.

 

Anne Rodenburg:

Dank je wel Hadewijch Gerlof , voor mijn prachtige nieuwe logo! Ik ben er zoooo blij mee!!!!

 

Marie-therese Fober:

Lieve Hadewijch. Bedankt voor mijn prachtige zielsymbool tekening. Ik ben er erg blij mee en raakt me nog iedere keer als ik ermee connect.