Reviews

Jacqueline Holman-Cunnen

Jacqueline Holman-Cunnen - Praktijk Amura

Mijn Zielsymbool…
Itss-Creation Zielsymbolen maakt zielsymbolen die je bekrachtigen in je essentie en je herinneren aan je oorspronkelijke frequentie. Ik ben helemaal weg van deze symbolen en Hadewijch zou in afstemming op mijn energie een persoonlijk symbool voor mij maken. Deze week kreeg ik een telefoontje dat het klaar was en gisteren hadden we afgesproken. Ik stapte in de auto om naar haar toe te rijden en uit gewoonte zette ik de radio aan maar ook net zo snel ging deze weer uit. Ieder geluid leidde mij af van mijzelf en ik voelde dat ik juist bij mijzelf moest zijn en in de stilte die ontstond ging ik in gesprek met mijn ziel. Ik verwoorden de kriebels in mijn buik, voelde het gelukkige gevoel van mijn ziel, de vrijheid die in haar zit en met dit gevoel parkeerde ik even later de auto en stapte uit. Iedere stap die ik zette kwam ik dichter bij mijn symbool, ik voelde het borrelen in mijn lijf.
Mijn gechannelde zielsymbool is
“De ziel schijnt goud”.
Geraakt heb ik haar ontvangen 💜
Als ik kijk naar de details van het symbool kijk ik naar de details van mijn ziel en voel ik dat ik kan verdwijnen in een andere dimensie.
Ik ga mijn details verder ontdekken en steeds meer ruimte geven.
Lieve Hadewijch dankjewel!
 

Liefs Jacqueline

 

Anita de Jongh

My true colours Anita de Jongh

Daar slenterde ik dan over de beurs om vervolgens als een magneet naar Hadewijch getrokken te worden. Wat een prachtige energie stralen deze vrouw en haar producten uit! Direct wist ik het! Zij gaat het logo voor ‘My True Colours’ ontwerpen. Zonder enige twijfel heb ik Hadewijch ‘carte blanche’ gegeven. Ontroerd was ik toen het logo onthuld werd. Zoveel mooier dan ik me voor kon stellen. Alles klopte! Vervolgens kwam er ook nog een prachtige tekst bij die voor mij het plaatje compleet maakte! Dankbaar ben ik voor het prachtige werk wat Hadewijch doet. Dus schroom niet, geef je over en laat je op een magische manier verrassen!

 

Mändy van den Boogaard

Mändy van den Boogaard

Vandaag mijn Zielsymbool-logo mogen ontvangen van Hadewijch. Ik ben er zo blij mee. Ik raakte geëmotioneerd bij het zien hoe mooi die is geworden en alle verschillende details die er in verwerkt zijn. Zo gaaf dat een plaatje zoveel energie kan dragen. Het logo voelt voor mij als de oceaan waarin de mens een druppel is in die oceaan. Het er mogen zijn en stralen vanuit die goddelijkheid. De violette vlam van Saint Germain die ik erin terug zie. Hadewijch vertelde mij dat ze de woorden van kristallijne klanken door kreeg tijdens het ontwerpen. Bijzonder en verwonderd dat, waar ik mee bezig ben, zo terug komt in een logo als bevestiging.

..

Lisa van  Heeren

LEARNTOLOVEYOURSELF voor reviews 3

Hadewijch is niet voor niks op mijn pad gekomen. Toen ik tegenover haar kwam te staan op de Paraview beurs was ik al gelijk verrast door haar prachtige symbolen. We raakte aan de praat en zij legde me uit dat deze symbolen gechannelde zielssymbolen zijn, hoe bijzonder! Toen ik hoorde dat ze ook persoonlijke bedrijfslogo’s ontwerpt, afgestemd op jouw ziel, wist ik gelijk: jaaa dit wil ik!

Met alle vertrouwen liet ik dat dus aan Hadewijch over en wauww wat heeft ze mijn verwachtingen meer dan overtroffen!!!
Mijn logo heeft mij diep geraakt. Niet alleen kwam daar mijn yin yang teken in terug (wat al vaker in mijn leven op m’n pad was gekomen en een grote betekenis heeft voor mij)…. Na goed kijken zag ik twee embryo’s verschijnen in de vleugels van de vlinder…. Mijn mond viel echt open. Ik ben de helft van een ongeboren tweeling. En kijk dat… mijn andere helft kwam zich laten zien in mijn zielssymbool ♥. Hadewijch wist toen nog helemaal niets van mij… dat maakt dit ook zo ongelofelijk bijzonder! Ook was Hadewijch precies op mijn verjaardag aan mijn symbool begonnen zonder dat ze wist dat ik jarig was, hoe mooi is dat!!

Los van dat mijn zielssymbool zo ongelofelijk raak was, is Hadewijch ook een geweldige vrouw en echt een engel op aarde. Ze neemt alle tijd voor je en weet je keer op keer weer te verrassen met de mooie ingevingen die zij ontvangt. Ik raad het dan ook 100% aan om een mooi zielssymbool te laten ontwerpen door haar!

..

Ilse Strobbe | De Roosbloem

DEROOSBLOEM voor reviewsHet laten maken van een persoonlijk symbool als logo voor mijn praktijk was een ganse reis. ITTS creations was hiervoor het perfecte reisbureau!
Hadewijch is een bezielde reisgids. Ze creëert volledig intuïtief met een feilloos vertrouwen, ook wanneer ik twijfelde bleef zij de rots waarin ze ruimte liet voor mijn proces.
Haar inlevingsvermogen overstijgt het persoonlijke. Door het ontvangen van mijn eigen logo leerde ik nieuwe dingen over mezelf.
Het versterkt de energie van het werk dat ik doe en ondersteunt mezelf in het transformeren van mijn onzekerheden. Het is een bekrachtiging en fundament.
Wat Hadewijch doet is magisch en de ware boodschap of essentie in het symbool werd mij beetje bij beetje onthuld.
Zoals ik reeds zei: “Het is een prachtige ontdekkingsreis”! Het was voor mij de spreekwoordelijke schop onder de kont om te gaan…
Aansluitend maakte Hadewijch ook nog een website, visitekaartjes, geschenkbon etc. : samen een totaalconcept dat draadloos aansluit op mijn verlangen en behoeften.
Ik leerde om zelf te doen waar ik goed in ben en datgene uit te besteden waar anderen goed in zijn.
Het perfecte geschenk voor mij en mijn praktijk.

Bedankt Hadewijch!

..

Fabienne De Groote De Maansikkel

praktijk de maansikkel belgie

Zoekend naar hernieuwde verbinding.
Met mezelf, mijn moeder, mijn grootmoeder…
Zielsverbinding.
Een symbool alles vertellend, deel van mij.
Hadewijch je vroeg of ik kon loslaten aan hoe het er zou moeten uitzien.
En ja dat kon ik, anders zou het nooit kunnen ontstaan zoals het nu ontstaan is.
Dank je wel vanuit mijn hart. Ik kijk al uit naar het website project.

..

Yemaya

Hadewijch heeft voor mij een prachtig, indrukwekkende soulsymbol gemaakt. Toen ik het voor het eerst zag voelde ik het me bekrachtigen in mijn essentie. Ik heb meerdere van haar werken in mijn huis hangen en voel hoe het de energie veranderd. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat Hadewijch op mijn pad gekomen is en een soul symbol voor me heeft gemaakt die me elke dag bekrachtigd in wie ik ben. Als je twijfelt met Hadewijch te werken kan ik je zeker aanraden gewoon te vertrouwen en het te doen! Dankjewel Hadewijch voor het prachtige werk wat je maakt!

..

Iris Oosterveer

Ontroerd en verwondert… Bijna niet in woorden te beschrijven hoezeer het symbool van Bella mij heeft geraakt. Mijn zielemaatje waar ik zo onvoorwaardelijk van hou. Hadewijch heeft zich afgestemd op Bella en ongelofelijk magisch hoe hoe zij dit symbool heeft gecreëerd waarin Bella haar energie zo duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Diep geraakt ben ik elke keer weer als ik mij afstem op het symbool. Ik geniet elk moment van Bella in levende lijve, maar het symbool heeft mij inzicht en rust gegeven. Ik weet nu dat ze bij mij is voor altijd en dat we zijn verbonden tot in de eeuwigheid. Zoals Bella haar boodschap luidt…Ik ben jij en jij bent mij.

Dankjewel lieve Hadewijch, dat je er bent ♥ En dankjewel Bella, voor dit enorme geschenk.

Liefs, Iris

..

Ghislain Janssen

INDEOASE voor reviewsEen aantal jaren geleden ben ik door een symbolenexpositie bij Terreel in Eindhoven in aanraking gekomen met de adembenemende creativiteit van Hadewijch. Daarom heb ik haar twee jaar geleden gevraagd om een symbool op canvas voor mijn praktijk te maken. (Geen logo!) Dat was erg spannend omdat je carte blanche moet geven. Maar ik had zo’n goed gevoel bij alle creaties die ik tot dan toe al had gezien, dat ik haar zonder te twijfelen de opdracht heb gegeven. En het resultaat was boven verwachting! Zo passend, zo gedetailleerd, zo … adembenemend mooi. Zelfs als ik nu aan het symbool denk krijg ik nog steeds een glimlach van oor tot oor!

Dit jaar werd het tijd om het logo van mijn praktijk te vernieuwen/professionaliseren. Voor mij was het vanzelfsprekend om ook die opdracht aan Hadewijch te gunnen. En weer heeft ze me in positieve zin verrast met een krachtig en stralend logo dat zo goed past bij mijn praktijk en mij. Ik blijf kijken, ontdekken en genieten! Hadewijch heeft ook een aantal gerelateerde producten gemaakt zoals banners, visitekaartjes en natuurlijk een gestileerde versie van het logo, waardoor ik mijn praktijk heel herkenbaar kan neerzetten in al mijn communicaties. Het voelt als een wedergeboorte voor mijn praktijk!

..

Chris van Oosterwijk:

Ik heb geen woorden als ik mijn logo voor het eerst zie, ik val helemaal stil:
dit ben ik! Mijn ziel gevat in een symbool! Dit zegt alles over Hadewijch; zuiver en in verbinding met de bron.

..

Janine Heussen Hinskens:

Zo bijzonder hoe Hadewijch de energie van mijn ziel en mijn bedrijf in een zielsymbool heeft vertaald. Ik vind het prachtig. En alle details kloppen en zijn voelbaar. Hadewijch werkt vanuit haar ziel, zuiver en liefdevol.  De energie achter het symbool is voor mij ook zo goed voelbaar en tastbaar. Een dierbaar cadeau ook voor mijn ziel.

..

Elly Bakker:

ELLYBAKKER voor reviewsMet Hadewijch Gerlof bent u bij HET JUISTE adres voor een prachtig vormgegeven boekomslag, sieraad of website. Een magisch proces. Intuïtief, invoelend en soms met een knipoog weet zij als geen ander hierin uw eigenheid naar voren te brengen. Kortom een aanrader.

..

Anne Rodenburg:

Dank je wel Hadewijch, voor mijn prachtige nieuwe logo! Ik ben er zoooo blij mee!!!!

..

Brigitte van Lent

“Hadewijch maakt vol enthousiasme, met gevoel, passie en zorgvuldigheid je symbool, waar je heel lang blij van wordt.”

..

Katja van Berkel

Een nieuw pad bewandelen, zo spannend en anders. Tijdens mijn reis kwam ik een zielssymbool tegen van Hadewijch. Ik was zo onder de indruk dat het mij niet losliet. Door te zoeken op internet vond ik Itss-creations. Ik moest het gewoon doen. Ik mailde, en Hadewijch belde terug. Een mooi en warm gesprek volgde. Ik had al een soort van logo bedacht. We spraken af. Daar vroeg Hadewijch mij of ik mijn eigen logo los kon laten. Ik vond dat reuze moeilijk, maar koos er toch voor om Hadewijch de vrije hand te geven. Wat een beloning is dat geworden! Zo’n indrukwekkend zielssymbool kwam tevoorschijn en ondanks dat ik het logo losgelaten had, was het erin verwerkt. Het moest zo zijn en hoort dus echt bij mij!
Super blij met dit zielssymbool, het is zo krachtig en het resoneert enorm. Ik ben Hadewijch dankbaar dat ze dit heeft gemaakt voor mij.
Na dit proces wilde ik graag een visitekaartje, ook daar had ik ideeën over. Op basis van mijn zielssymbool hebben we samen aan dat kaartje gewerkt en wat een geduld heeft Hadewijch! Al mijn ideeën en opmerkingen volgde ze geduldig, hoe lang het ook duurde.
Hadewijch dankjewel voor alles!

..

Danielle Hooymeijer:

Ik was al een tijdje op zoek naar een logo voor mijn Kinderpraktijk maar iedere lukte het niet om deze te (laten) ontwerpen. Totdat Hadewijch op mijn pad kwam. Er was vanaf het eerste mailcontact en telefoontje een klik. Eindelijk had ik iemand gevonden die bij mij past en die voelt hoe ik het wil. Ze is intuitief aan de slag gegaan voor mij en ze kwam met een prachtig zielsymbool op de proppen. Samen zijn we verder gegaan met ontwerpen en in plaats van 1 zijn 2 logo’s ontstaan. Zowel de Kinderpraktijk als Praktijk ViaDaan zijn in een nieuw jasje gestoken.

Dank je wel Hadewijch, voor alles.

..

Suzanne Kuit:

Suzanne Kuit - Pad van Healing

Hoe sterk het gevoel ook was om mijn trouwringen te laten transformeren naar een symbool, het was zo spannend om mijn ideeën los te laten en het over te laten aan wat bij Hadewijch aan inspiratie door zou komen. Vanaf het eerste moment dat ik het beeld zag en later het werkelijke sieraad ben ik zo onder de indruk en ontroerd. Het is zo kloppend in alle details, het komt zo diep binnen. Het blijft me verwonderen. Meteen was helder dat dit ook het logo van mijn praktijk moest zijn. Zielswerk met een Zielslogo. Super Hadewijch. Bedankt voor je bijzondere afstemming en werk.

..

Annemarie van der Grift:

Vorig jaar liet ik mij inschrijven bij KvK. Ik wilde toen al een logo voor mijn eigen bedrijf maken en ben toen zelf aan de slag gegaan. Echter ben ik niet zo creatief, althans kan ik het niet goed op papier zetten zoals ik het in mijn hoofd heb. Het liep op niets uit en heb het er toen bij gelaten want ik wist dat er een beter moment zou komen en dat ik hulp zou krijgen. Dit jaar deed ik een oproep op FB voor iemand die mijn logo zou kunnen ontwerpen. Ik werd door iemand gewezen op Hadewijch. Haar website en werkwijze sprak mij direct aan. Heb een ontwerp laten maken bij haar en het klopte direct! Zij weet écht op zielsniveau wat bij jou past. Wat jouw zielssymbool is. Ik wist al dat het zo zou worden zoals het is geworden. Ik moest het alleen nog fysiek zien te maken. Dat heeft Hadewijch voor mij gedaan.

Waarvoor mijn dank.

..

Angela:

tanje de VosWoorden doen tekort aan het prachtige cadeau wat ik van Hadewijch heb mogen ontvangen. Kijk, ervaar en voel……………..zij is verbonden met de engelen en zet hun boodschappen om in helende beelden, vormen en kleuren. Ga zo door lieve Engel.

Alle liefs voor jou xxx