Collectie Universele Zielsymbolen

Zielsymbolen, energetische kunstwerken ter ondersteuning van de frequentie van Licht en Liefde

Deze gechannelde symbolen spreken een taal die door je ziel wordt verstaan, daar hoef je niets voor te doen  🙂   ervaar maar!

Persoonlijke Zielsymbolen versterken de verbinding met je ziel, je licht en ze bekrachtigen je in de essentie van wie je bent.

 

 

Hoe gebruik je de universele symbolen?

Verbind je je met het symbool door er naar te kijken, sluit eventueel je ogen, haal diep adem en laat de energie door je heen werken.

Laat het je ziel, cellen en DNA binnendringen.

.

Hoe gebruik je de universele symboolprints?

De symbolen ondersteunen de energiefrequentie in een ruimte.

Dit is prachtig voor een healing praktijk, woonkamer,  slaapkamer en andere ruimtes. Laad je water op door een glas water op de print te plaatsen. Wanneer je het water drinkt, zal de frequentie het water en de cellen in je lichaam informeren en genezing en verhoging van je frequentie ondersteunen. Zitten of liggen op de zielsymboolprints informeert je wezen op elk niveau. De frequentie van het beeld kan energie transmuteren, genezing ondersteunen, helpen je trilling te verhogen en je in hogere frequenties te verankeren.

.

Op dit moment bestaat de universele collectie uit 90 zielsymbolen

In de webshop kun je een print op canvas, aluminium en acrylglas bestellen in verschillende formaten.  Ook zijn de zielsymbolen verkrijgbaar op ansichtkaart en er de symbolendecks  om mee te werken in je praktijk of voor je persoonlijke frequentieondersteuning van Licht en Liefde ♥

.

Andere formaten en/of uitvoeringen op aanvraag.