1-logo-farisha-goud-klein-min.png

Print op aluminium

Wil je de energie in een ruimte ondersteunen en de frequentie verhogen?

Een zielsymbool print op aluminium HD Metal: keuze uit meer dan 100 symbolen

HD Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een coating. Hier brengen we met een speciale techniek de afbeelding op aan. Het resultaat is verbluffend!! Haarscherp, megasterk met een nog nooit eerder vertoonde fotokwaliteit. Er kunnen geen krassen op komen en het is watervast dus uitstekend geschikt voor buiten gebruik. De hoogglans uitvoering is dé opvolger voor plexiglas maar dan lichter, sterker en veel briljantere kleuren! De matte versie is dé opvolger voor aluminium of Forex.
HD Metal is van het wereldwijd bekende merk Chromaluxe. ChromaLuxe is wereldleider op het gebied van materialen voor sublimatie-prints. Gebruikmakend van de dye-sublimatie techniek worden beelden ‘geïnjecteerd’ in oppervlakken die bewerkt zijn met een speciale coating laag. Dit resulteert in zeer kwalitatieve afdrukken met haarscherpe beelden en kleuren en staat garant voor een zéér lange levensduur.

 

*kies de optie voor het formaat en vermeldt bij je bestelling het nummer van het symbool van je keuze in het afrekenformulier in het veld bestelnoties. Je krijgt per email nog een foto van het symbool ter bevestiging dat ik het juiste symbool voor je ga bestellen. ( het nummer staat boven het symbool )

voor afwijkende formaten en/of andere uitvoeringen neem contact op

Kijk op de pagina Art Gallery voor het overzicht van alle symbolen en de bijbehorende nummers

 

 

 

123,00285,00 incl. btw

Winkelmandje
nl_NL_formal