zielsymbool print op canvas

25,00275,00 incl. btw

Symbool op canvas: keuze uit 60 ziel symbolen

Dit zijdeglans can­vas be­staat uit 100% katoen, de fra­mes zijn gemaakt van duur­zaam hout en zijn 3 cm dik! Zijde­glans geeft een veel die­pe­re kleur­weer­gave, is kras­vast en water­be­stendig! Alle ge­bruik­te ma­te­ri­alen zijn mi­lieu­vrien­de­lijk.

 

*kies de optie voor het formaat en vermeld bij je bestelling het nummer van het symbool van je keuze  in het afrekenformulier in het veld bestelnoties. Je krijgt per email nog een foto van het symbool ter bevestiging dat ik het juiste symbool voor je ga bestellen.

 

voor afwijkende formaten en/of andere uitvoeringen neem contact op 06-20001964

 

 

ziel symbolen itss-creation

 

Wissen
Artikelnummer: CB--1 Categorie:

Beschrijving

Zielsymbolen voor meditatie en afstemming op jouw Bron

De ziel creëert vanuit een hart dat overstroomt van Liefde voor jou

Deze serie zielsymbolen reikt je energiefrequenties aan die je uitnodigen je te verbinden met jouw Bron, jouw Ziel, jouw Hogerzelf en je te herinneren wie je in essentie bent om jouw volledig potentieel te leven.

Laat de beelden voor zich spreken

Geen verhaal bij deze symbolen. Woorden brengen je in je hoofd terwijl de magie zich juist bevindt in jouw persoonlijke interactie met de energie vibraties van het symbool die door jouw Hart en ziel meteen worden verstaan.

Voel… en ontvang …

Kijk naar het symbool, laat de energieverbinding tot stand komen en voel de schoonheid van jouw eigen Ziel. Dat gaat automatisch, daar hoef je niets voor te doen.

Mediteren

Gun jezelf elke dag een moment van afstemming met jouw Ziel door je in stilte te verbinden met een van de 30 symbolen die je op gevoel uitzoekt. Want in de verbinding met jouw HogerZelf vind je al je antwoorden en Wel-Zijn. Maak dus contact met je eigen wijsheid, jouw heelheid en de onvoorwaardelijke liefde van jouw prachtige Ziel voor JOU!

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “zielsymbool print op canvas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *