Symbool nr. 19 “Hoop” print op acryl / plexiglas

85,00445,00 incl. btw

ophangsysteem print op acrylglas / plexiglas

 

Directdruk achter acrylglas van 5mm

De symbolen worden op het acrylglas gedrukt met een galeriekwaliteit, prachtig diepte-effect, levendige kleuren en UV-bestendigheid. Dit gebeurt met behulp van een ecologisch en milieuvriendelijk pigment wat ervoor zorgt dat de foto alle omstandigheden aankan.

Het acrylglas wordt volledig vol geprint dus de afbeelding loopt van rand tot rand.

Ophangsysteem: Aluminium frame aan de achterkant, onzichtbaar als de foto is opgehangen. Zo hangt de foto altijd recht aan de muur.

Wissen
SKU: PLACR-19 Categorie:

Beschrijving

Zielsymbolen voor meditatie en afstemming op jouw Bron

De ziel creëert vanuit een hart dat overstroomt van Liefde voor jou

Deze serie zielsymbolen reikt je energiefrequenties aan die je uitnodigen je te verbinden met jouw Bron, jouw Ziel, jouw Hogerzelf en je te herinneren wie je in essentie bent om jouw volledig potentieel te leven.

Laat de beelden voor zich spreken

Geen verhaal bij deze symbolen. Woorden brengen je in je hoofd terwijl de magie zich juist bevindt in jouw persoonlijke interactie met de energie vibraties van het symbool die door jouw Hart en ziel meteen worden verstaan.

Voel… en ontvang …

Kijk naar het symbool, laat de energieverbinding tot stand komen en voel de schoonheid van jouw eigen Ziel. Dat gaat automatisch, daar hoef je niets voor te doen.

Mediteren

Gun jezelf elke dag een moment van afstemming met jouw Ziel door je in stilte te verbinden met een van de 30 symbolen die je op gevoel uitzoekt. Want in de verbinding met jouw HogerZelf vind je al je antwoorden en Wel-Zijn. Maak dus contact met je eigen wijsheid, jouw heelheid en de onvoorwaardelijke liefde van jouw prachtige Ziel voor JOU!

 

 

 

 

Extra informatie

formaat

20 cm – 20 cm, 30 cm – 30 cm, 40 cm – 40 cm, 50 cm – 50 cm, 60 cm – 60 cm, 70 cm – 70 cm, 80 cm – 80 cm, 90 cm – 90 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Symbool nr. 19 “Hoop” print op acryl / plexiglas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *