ITSS-Creation | Itss SoulSymbols

ITSS staat voor Interactive Transformative SoulSymbols

( spreek uit als it’ss creation )

universele symbolen | persoonlijke symbolen | itss-logodesign
ziel symbolen itss-creation

ZielSymbolen

Het is mijn grote passie om de energie, ingevingen en beelden die ik in verbinding met mijn ziel ervaar te vertalen naar zichtbaar en tastbaar. Ik stem me af op wat ik voor jou persoonlijk of voor het grote geheel (universeel) mag creëren en die energiefrequenties vertaal ik in een (ziel)symbool.

De Ziel creëert vanuit een hart dat overstroomt van Liefde voor jou 

Deze serie zielsymbolen reikt je energiefrequenties aan die je uitnodigen je  te verbinden met jouw Bron, jouw Ziel, jouw Hogerzelf en je te herinneren wie je in essentie bent om jouw volledig potentieel te leven.

Laat de beelden voor zich spreken

Geen verhaal bij deze symbolen. Deze energieën laten zich (door mij) niet vertalen in aardse woorden. Woorden brengen je in je hoofd  terwijl de magie zich juist bevindt in jouw persoonlijke interactie met de energie vibraties van het symbool die door jouw Hart en ziel meteen worden verstaan en zich uiten in jouw gevoel.

Dus voel… en ontvang…

Kijk naar het symbool, laat de energieverbinding tot stand komen en voel de  schoonheid van jouw eigen Ziel.  Dat gaat automatisch, daar hoef je niets voor te doen.

Meditatie

Gun jezelf elke dag een moment van afstemming met jouw Ziel door je in stilte te  verbinden met een van de symbolen die je op gevoel uitzoekt. Want in de verbinding met jouw HogerZelf vind je al je antwoorden en Wel-Zijn. Maak dus contact met je eigen wijsheid, jouw heelheid en de onvoorwaardelijke liefde van jouw prachtige Ziel voor JOU!

Inspiratie

De inspiratie voor de intentie waarmee ik de universele symbolen creëer mag ook vanuit jou komen. Heb je een healing of coaching praktijk en wil je me inspireren tot het creëren van een specifiek afgestemd symbool dan doe ik dat graag!  Een symbool op de muur kan de energie in een ruimte positief ondersteunen.

Een print van de symbolen is in verschillende formaten en materialen te bestellen.

Mocht je een speciale uitvoeringwens hebben? neem contact op met me dan kijken we wat er mogelijk is.


spiritueel logodesign itss-creation Hadewijch Gerlof